100 jaar voor mijn geboorte ( eind juli 1890) stierf Vincent van Gogh. Korenveld met kraaien, juli 1890, is het mooiste schilderij wat ik ooit heb gezien. Vincent: ”ik ben zeker dat dit doek jullie zal zeggen wat ik niet onder woorden kan brengen”. Mijn voorliefde voor kleur is absoluut door van Gogh ontstaan.
Op 14 jarige leeftijd fietste ik naar de supermarkt en kocht daar voor 100,- een keyboard. Daar speelde ik een paar maanden op toen werd hij ingewisseld voor een digitale piano. Een maand voor het conservatorium-toelatingsexamen werd deze weer vervangen door een oude koorpiano (deze staat nog steeds bij mijn ouders). Op mijn 16e werd ik toegelaten tot de vooropleiding aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. In 2013 sloot ik met een concert in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven de bachelorfase cum laude af.
Momenteel volg ik een masterstudie waarbij lessen worden gevolgd bij Harmen Fraanje, Ralph van Raat en Rembrandt Frerichs. Begin 2013 woonde ik 3 maanden in Portugal om aan het conservatorium in Porto lessen te volgen. Begin 2014 woonde ik in Kathmandu (Nepal) om daar muzieklessen te geven in een weeshuis.

HELDEN : Olivier Messiaen / Vincent van Gogh / Johan Sebastian Bach / Lionel Messi

van gogh korenveld grootkorenveld met kraaien ,1890 vincent van gogh

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s